Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ JAMES ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ 1Η ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ VOUCHERS

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το κοινό της Θεσσαλονίκης για την πραγματικά θερμή υποδοχή που επέδειξε για την επερχόμενη συναυλία των James. Η προπώληση των εισιτηρίων σε χρόνο ρεκόρ, δείχνει την αγάπη του κόσμου για το συγκρότημα, κάνει και μας να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


Έτσι, δεδομένου και του γεγονότος ότι για πρώτη φορά αγοράστηκε τόσο μεγάλος αριθμός ηλεκτρονικών εισιτηρίων, θέλουμε να προλάβουμε φαινόμενα καθυστέρησης την ημέρα της συναυλίας, που πιθανόν να δημιουργηθούν κατά την ανταλλαγή των ηλεκτρονικών με τα κανονικά εισιτήρια.


Θέλουμε αυτή η βραδιά να είναι γιορτή για τη Θεσσαλονίκη!


Για το λόγο αυτό, και σε συνεργασία με την TICKETHOUSE (Μητροπόλεως 102 Θεσσαλονίκη), η διαδικασία αυτή θα ολοκληρωθεί πολύ νωρίτερα από την 16η Ιουλίου.


Από την 1η Ιουνίου και ως το τέλος του μήνα, η TICKETHOUSE (Μητροπόλεως 102 Θεσσαλονίκη) θα ανταλλάσει τα ηλεκτρονικά με τα κανονικά εισιτήρια.


Με την επίδειξη της Ταυτότητας (ή άλλου επίσημου εγγράφου) και του αποδεικτικού αγοράς του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, θα πάρετε στα χέρια σας το «μαγικό χαρτάκι» και θα είστε έτοιμοι για την είσοδό σας στο Θέατρο Γης!


Προσοχή: ανταλλακτήριο εισιτηρίων θα υπάρχει και στο Θέατρο Γης την ημέρα της συναυλίας, για όσους δεν έχουν την δυνατότητα να επισκεφτούν το TICKETHOUSE (Μητροπόλεως 102 Θεσσαλονίκη) τις εν λόγω ημερομηνίες. Η εμπειρία μας όμως δείχνει ότι η διαδικασία αυτή είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα, ειδικά για τόσο μεγάλο αριθμό εισιτηρίων και για κανένα λόγο δεν την προτείνουμε σε όποιον μπορεί να την αποφύγει.


Αν λοιπόν έχετε τη δυνατότητα αυτή, επισκεφτείτε το TICKETHOUSE (Μητροπόλεως 102 Θεσσαλονίκη), κάντε την ανταλλαγή και Θεσσαλονίκη: Lose Control!

Δεν υπάρχουν σχόλια: