Πέμπτη 15 Μαΐου 2008

EJEKT 2008 - JAMES Προπώληση εισιτηρίων.

JAMES,UNKLE,STEREO MCSEJEKT 2008
Σάββατο 28.06.08
Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Ελληνικό

Το Ejekt Festival επιστρέφει φέτος, για τέταρτη χρονιά, μεγαλύτερο και καλύτερο από ποτέ. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και το 2008 η συνταγή της επιτυχίας του κορυφαίου φεστιβάλ της χώρας, παραμένει η ίδια: μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος από την ποπ και ροκ σκηνή αλλά και από την ηλεκτρονική σκηνή παρουσιάζονται σε ένα ενιαίο συναυλιακό χώρο, σε μια μεγάλη γιορτή της μουσικής.
Τα συγκροτήματα που συμμετέχουν στο φετινό Ejekt είναι πολλά και από τα πλέον αγαπημένα του ελληνικού κοινού:
Πρώτοι από όλους, οι James, το συγκρότημα που κυριολεκτικά λατρεύουμε χάρη σε σε κομμάτια όπως τα Τomorrow, Getting Away With It (All Messed Up), She's A Star, Sometimes (Lester Piggott), Senorita, Come Home, Say Something, Laid, στην σαγηνευτική φωνή του Tim Booth, τις υπέροχες μελωδίες τους και τις προηγούμενες εμφανίσεις τους στην χώρα μας που, εκτός από soldout, είναι από τις πιο υπέροχες συναυλιακές εμπειρίες που έχουμε ζήσει.
Έπειτα, οι Unkle, με τον πρωτότυπο ηλεκτρονικό rock ηχο που έσπασε πολλά δεδομένα της μουσικής βιομηχανίας,
οι Stereo MC's, που ξαναέβαλαν τον χορό στην ροκ μουσική,
οι Digitalism, το σημαντικότερο όνομα της κορυφαίας dance εταιρείας του πλανήτη, της Kitsune,
οι Hercules and Love Affair της περίφηνης εταιρείας DFA που με το κομμάτι Blind έχουν κάνει την μεγαλύτερη επιτυχία του 2008.
Μαζί τους, θα εμφανιστούν και αρκετά άλλα ονόματα που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Φέτος, το Ejekt Festival θα φιλοξενηθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό: πρόκειται για τον χώρο που φιλοξένησε το Ejekt 2006 με headliners τους New Order. Ο χώρος του Ολ.Κεντ.Ξιφασκίας θα διαμορφωθεί ειδικά, με 2 σκηνές, πρωτοποριακό ηχητικό σχεδιασμό, εντυπωσιακές οθόνες, ποικίλους χώρους αναψυχής και διάφορων events και τεράστιο parking.

www.myspace.com/detoxpromotionsejektfest
www.ejekt.gr
Επικοινωνία με media:www.myspace.com/pragency
http://www.ticketquest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: