Τρίτη 10 Ιουνίου 2008

Όλα για το EJEKT 2008

Διαβάστε παρακάτω το δελτίο Τύπου για το φετινό EJEKT. Το Ejekt Festival επιστρέφει φέτος για τέταρτη χρονιά μεγαλύτερο και καλύτερο από ποτέ. Όπως κάθε χρόνο έτσι και το 2008 η συνταγή της επιτυχίας του κορυφαίου φεστιβάλ της χώρας παραμένει η ίδια: μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος από την ποπ και ροκ σκηνή αλλά και από την ηλεκτρονική σκηνή παρουσιάζονται σε ένα ενιαίο συναυλιακό χώρο σε μια μεγάλη γιορτή της μουσικής.
Τα συγκροτήματα που συμμετέχουν στο φετινό Ejekt είναι πολλά και από τα πλέον αγαπημένα του ελληνικού κοινού: Πρώτοι από όλους οι James το συγκρότημα που κυριολεκτικά λατρεύουμε χάρη σε κομμάτια όπως τα "Τomorrow" "Getting Away With It (All Messed Up)" "She's A Star" "Sometimes (Lester Piggott)" "Senorita" "Come Home" "Say Something" "Laid" στην σαγηνευτική φωνή του Tim Booth τις υπέροχες μελωδίες τους και τις προηγούμενες εμφανίσεις τους στην χώρα μας που εκτός από sold out είναι από τις πιο υπέροχες συναυλιακές εμπειρίες που έχουμε ζήσει.
Έπειτα οι Unkle με τον πρωτότυπο ηλεκτρονικό rock ήχο που έσπασε πολλά δεδομένα της μουσικής βιομηχανίας οι Stereo MC's που ξαναέβαλαν τον χορό στην ροκ μουσική οι Digitalism το σημαντικότερο όνομα της κορυφαίας dance εταιρείας του πλανήτη της Kitsune οι Hercules and Love Affair της περίφημης εταιρείας DFA που με το κομμάτι "Blind" έχουν κάνει την μεγαλύτερη επιτυχία του 2008.
Μαζί τους θα εμφανιστούν και αρκετά άλλα ονόματα που θα ανακοινωθούν σύντομα. Φέτος το Ejekt Festival θα φιλοξενηθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό: πρόκειται για τον χώρο που φιλοξένησε το Ejekt 2006 με headliners τους New Order. Ο χώρος του Ολ.Κεντ.Ξιφασκίας θα διαμορφωθεί ειδικά με 2 σκηνές πρωτοποριακό ηχητικό σχεδιασμό εντυπωσιακές οθόνες ποικίλους χώρους αναψυχής και διάφορων events και τεράστιο parking.
Εισιτήρια: 55 Ευρώ στα www.i-ticket.gr, www.ticketquest.gr στα Village Cinemas στα καταστήματα Metropolis ACS και Ελευθερουδάκης και στο Tickethouse (Πανεπιστημίου 42). www.myspace.com/detoxpromotionsejektfest www.ejekt.gr

Πηγή Mad TV

Δεν υπάρχουν σχόλια: