Πέμπτη 5 Ιουνίου 2008

EJEKT 2008 σε 23 ημέρες

Ακόμη 23 μέρες για το EJEKT 2008 που διοργανώνεται για 4η χρονιά , τα μεγάλα ονόματα που θα φιλοξενήσει είναι οι James και οι UNKLE. Μετά τους James και τους UNKLE, στο φετινό EJEKT θα εμφανιστούν live τόσο οι Stereo MC's όσο και οι Digitalism. Το εν λόγω festival θα γίνει στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό όπου θα υπάρχουν δύο ειδικά διαμορφωμένες σκηνές και χώροι όπου θα γίνονται διάφορα events.



Οι James, που είδαμε πέρσι το καλοκαίρι στο FlyBEEyond Festival, θα παίξουν κομμάτια από το νέο τους album "Hey Ma" που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο καθώς και τα αγαπημένα κομμάτια των fans τους στην Ελλάδα. Ενώ οι UNKLE (τους οποίους ακούει φανατικά και ο Lupe Fiasco) θα παρουσιάσουν το album "War Stories" που κυκλοφόρησε πέρσι και στο οποίο συμμετέχουν οι Ian Astbury (The Cult) και 3D (Massive Attack).
Οι Stereo MC's έχουν επισκεφτεί ξανά την Αθήνα παρουσιάζοντας τα, ιδανικά για party, hits τους "Connected", "Step It Up", "Deep Down and Dirty", "Creation" και "Ground Level". Ενώ οι dance/rock Digitalism, που έχουν εμφανιστεί από τις ΗΠΑ μέχρι την Ιαπωνία, θα παίξουν ζωντανά με πλήρη μπάντα κάνοντας remix σε Depeche Mode, Daft Punk, White Stripes, Cure, Klaxons και άλλους.

23 ημέρες μείνανε υπομονή..........................

Δεν υπάρχουν σχόλια: