Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Φεύγουν τα εισιτήρια των James!

Η συναυλία των James στην Αθήνα την 1η Μαϊου οδεύει ολοταχώς προς το sold-out.

Μόλις 1000 εισιτήρια έχουν μείνει ακόμα, και πιο συγκεκριμένα, μόνο στο Tickethouse (Πανεπιστημίου 42) και στο Public της πλατείας Συντάγματος.

JAMES
1 MAΪΟΥ 2010
Κλειστό Φαλήρου - Γήπεδο TaeKwonDo

Αν κάποτε δοθεί ένα βραβείο για το πλέον αγαπημένο συγκρότημα του ελληνικού κοινού, οι James θα είναι σίγουρα στους διεκδικητές του.
Πέρυσι κατάφεραν να γεμίσουν για 3 συνεχόμενες ημέρες το Θέατρο Γης στην Θεσσαλονίκη, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στο παρελθόν! Αν προστεούν και οι 2 εμφανίσεις τους στην Αθήνα (το 2007 στο Fly Beeond Festival και το 2008 στο EJEKT Festival), το συγκρότημα έχει κατορθώσει να κόψει περίπου 50.000 εισιτήρια μέσα σε 3 χρόνια στις εμφανίσεις του στην Ελλάδα.
Σε συνδυασμό με τις δεκάδες χιλιάδες δίσκους που έχουν πουλήσει διαχρονικά στην χώρα μας, αλλά και την λατρεία που έχουν μαζί τους οι ραδιοφωνικοί σταθμοί μας, η σχέση του ελληνικού κοινού με τους James είναι ένα πραγματικό φαινόμενο: άλλωστε, ο τελευταίος δίσκος τους “Ηey Ma” κυκλοφόρησε στην Ελλάδα μια εβδομάδα νωρίτερα από τον υπόλοιπο κόσμο!

Την 1η Μαϊου οι James επιστρέφουν μετά από 2 χρόνια στην Αθήνα για μια και μοναδική εμφάνιση στο Κλειστό Φαλήρου – Γήπεδο TaeKwonDo. Στην συναυλία οι James θα ερμηνεύσουν όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους, καθώς και κομμάτια από το νέο mini album τους “The Night Before”, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο.

Eισιτήρια: (απο 11/3) 40 Ευρώ (αρένα), 50 Ευρώ (κερκίδες) στα καταστήματα Public, Tickethouse (Πανεπιστημίου 42), www.ticketarena.gr, www.i-ticket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: